Kodanikupäev

26. novembril tähistame kodanikupäeva. Meie koolis on saanud tavaks, et pöörame sellele tähtpäevale tähelepanu eelneva nädala jooksul.
Käesoleva aasta kodanikupäeva moto oli „Kodanikuks kasvamine" , vastavalt motole valisime ka tegevused ning esinejad. Kodanik - on inimene, kes:
• tegeleb vabatahtliku tegevusega ,
• toetab teisi inimesi
• märkab abivajajat
• arvestab kaasõpilaste/kodanikega
• on teadmishimuline
• arendab oma võimeid ja oskusi
• reostab ennast läbi erinevate tegevuste
Nädala jooksul külastasid ja rääkisid oma tööst, tegemistest ning noortele mõeldud väljunditest välisministeeriumist hr. R. Lumi, Ida- Virumaa Puuetega Inimeste Kojast pr. K. Kaldvee ja hr. A. Jundas, pr. V. Kivi fondist „Euroopa noored" ja Jõhvi Vene Gümnaasiumi abiturient S. Štsur.
Esimest korda valiti ühisgümnaasiumi „Hea kodanik". Selle tunnustuse osaliseks said; Darja Firsova, Katrin Orro, Viktoria Vont, Kristo Kesler eesti kooliosast, vene kooliosast Albert Yansen, Maia Seman, Aleksandr Tsuzas, Jelizaveta Sinagina Nelli Palikova.

26. novembril tähistame kodanikupäeva. Meie koolis on saanud tavaks, et  pöörame   sellele tähtpäevale tähelepanu eelneva nädala jooksul.

Käesoleva aasta kodanikupäeva moto oli „Kodanikuks kasvamine“ , vastavalt motole valisime ka tegevused ning esinejad. Kodanik - on inimene, kes:

·         tegeleb vabatahtliku tegevusega ,

·         toetab teisi inimesi

·          märkab abivajajat

·         arvestab kaasõpilaste/kodanikega

·         on teadmishimuline

·         arendab oma võimeid  ja oskusi

·         reostab ennast läbi erinevate tegevuste

Nädala jooksul külastasid ja rääkisid oma tööst,  tegemistest ning noortele mõeldud väljunditest välisministeeriumist hr. R. Lumi, Ida- Virumaa Puuetega Inimeste Kojast pr. K. Kaldvee ja hr. A. Jundas, pr. V. Kivi fondist „Euroopa noored“ ja Jõhvi Vene Gümnaasiumi abiturient S. Štsur.

Esimest korda valiti ühisgümnaasiumi „Hea kodanik“. Selle tunnustuse osaliseks said; Darja Firsova, Katrin  Orro, Viktoria Vont,  Kristo  Kesler eesti kooliosast, vene kooliosast Albert Yansen, Maia Seman, Aleksandr Tsuzas, Jelizaveta Sinagina Nelli Palikova.
Haridus ja Noorteamet
Haridus- ja Teadusministeerium
Keelekümblusprogramm
Erasmus plus
Tagasikooli
Ivol
KIK