Psühholoogiline abi SKYPE'i kaudu!

Koolituskeskus ELLU alustab psühholoogilise nõustamisega SKYPE'i kaudu.

 

Nõustamine on mõeldud abiks ja toetuseks koolijuhtidele, tugispetsialistidele, klassijuhatajatele, aineõpetajate ja lapsevanematele psühholoogiliste probleemide lahendamisel koolis. Igale nõustamisseansile eelneb ettevalmistus ja kokkulepped meili teel, kus kaardistatakse probleemset olukorda, erinevate osapoolte mõju ja lahendust vajavaid küsimusi. Peale vajalikku ettevalmistust lepitakse kokku nõustamisaeg SKYPE'is, mis tavaolukorras kestab 1-1,5 tundi. Keerulisema olukorra lahendamiseks ei piisa tavaliselt ühekordsest jutuajamisest, selletõttu on meie soovituseks minimaalne nõustamiskordade arv 2-3 korda. Tulemuslikum aga on planeerida nõustamine 1 kord nädalas just nii mitu korda, kui on vaja lahenduse leidmiseks (vajadusel 5 -10 SKYPE'i seanssi).

 

 

  • Vahepeal kaasneb nõustamisprotsessiga mõlemapoolne kodutöö, kus katsetatakse lahendusvariante, kogutakse uut infot, otsitakse vajalikku infomaterjali ja analüüsitakse tulemusi.
  • Nõustatavale jagatakse vajadusel kasutamiseks lisamaterjali, mille üheks allikaks on koolipsühholoogia käsiraamat „Lihtne ja praktiline koolipsühholoogia“.
  • Psühholoogilist nõustamist viib läbi SKYPEs psühholoog Tiia Lister.
  • Vajadusel ja võimalusel kaasatakse ka teisi probleemi osapooli või erialaspetsialiste.

 

Nõustamise eest tasutakse arve alusel, mis esitatakse/tasutakse enne SKYPE'i seansi algust.

Eeltöö infokogumisel ja kodutöö juhendamine on tasuta!

Ühe nõustamisseansi hind 20€ (1- 1,5 tundi)

 

Info ja kokkulepped:

Tiia Lister

+372 56503525

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

http://www.facebook.com/pages/Koolituskeskus-ELLU/151631328237231

Haridus ja Noorteamet
Haridus- ja Teadusministeerium
Keelekümblusprogramm
Erasmus plus
Tagasikooli
Ivol
KIK